Obligatorisk städdag

Dags för första städdagen i koloniföreningen. Alla lotter ska vara med på två stycken två och en halv timmas pass under helgen. är man själv är det ganska drygt! Jag hade hjälp av min älskling så jag slapp undan med en förmiddag den här gången.
Jobbet jag satte mig på var att rensa igenom grusgången. Jag kan säga att det känns i ryggen nu! Och så det eviga dilemmat, var skall jag sluta rensa? Skall jag behålla aklejor, malva och smålökar eller ska allt bort? Efter ett tag är man så trött att man bara rensar blint..
 
 

Kommentarer:

1 Gudrun Segerhjelm:

skriven

Åh, detta känner jag igen så väl med min lott.... jobbigt att skyffla gångar vill jag lova. Min närmsta koloni-granne körde Järna-odlingsvarianten dvs mycket fick växa rätt vilt tyvärr även ut i gången. Skyffla var "svärmor" Valborgs specialitet - hon var skånska och i det landskapet skyfflar man en del fick jag lära mej.
Köpte faktiskt myrsyra nån gång :) till gången

Svar: Jo, det blir lätt att titta lite surt på grannens generösa inställning till växtligheten när man fått ont i hela kroppen av rensande .. Jag blir dessutom lite nervös över mitt eget ogräs O.o
Irina Tibast

Kommentera här: